Cursuscode: VT628

Cursus Frans Conversation, Lire et Parler, [B1 - B2]

Cursus Frans  Conversation,  Lire et Parler, [B1 - B2]
Cursuscode: VT628

Ce cours vous permet d'entretenir et d'élargir vos connaissances du français et s'adresse à ceux qui parlent le français avec une certaine facilité. On parlera de sujets actuels, généraux, de la vie de tous les jours à partir des textes actuels ou littéraires. Ces textes peuvent être écrits (journaux, magazines, prose, poésie) ou oraux (TV5, chansons, CD's). De temps en temps on fera une révision de la grammaire de base. Pour participer à ce cours les étudiants doivent s'adresser au professeur.

Maximaal 15 deelnemers.

Materiaal: via de docent (bij de cursusprijs inbegrepen)

Cursus Frans voor (ver) gevorderden

Je Franse taal is al op een heel goed niveau, maar je wilt het Frans nog beter leren beheersen. Dat leer je in deze cursus door zo veel mogelijk op een praktische manier met de taal bezig te zijn. Een taalcursus Frans dus waarin je het Frans met meer zelfvertrouwen leert spreken en verstaan door veel te oefenen.

De lessen kunnen bovendien worden ondersteund door 'blended learning'. Je kunt thuis inloggen en gebruik maken van allerhande lesstof, interessante filmpjes over de Franse  cultuur, tot zelfevaluatie toetsen toe.

Maandag 20 januari 2020
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. V. (Valerie) Tramhel
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit, (klik hier voor de adresgegevens)