Cursuscode: NT431

Cursus Frans Conversation Nouvelles Littéraires, [B2]

Cursuscode: NT431

Ce cours s'adresse à ceux qui lisent et parlent le français d’une certaine facilité. A partir de récits et de nouvelles littéraires classiques et modernes la discussion s’engagera entre les participants. Une participation active à la conversation est donc exigée.
Livres : quatre ou cinq livres de poche par intermédiaire du professeur.

Vrijdag 18 september 2020
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 10:45 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. H.C.M. (Rita) van den Brandt
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit, (klik hier voor de adresgegevens)
H.C.M. (Rita) van den Brandt
Na mijn studie Franse Taal- en Letterkunde en de postdoctorale lerarenopleiding aan de Radbouduniversiteit te Nijmegen heb ik mij toegelegd op het geven van cursussen Frans aan volwassenen. Sinds 1993 ben ik verbonden aan de Volksuniversiteit Utrecht waar ik met veel plezier en voldoening les geef. Wat het werk aan de Volksuniversiteit voor mij zo leuk maakt is de diversiteit die er is in de cursusinhoud, de Franse taal, cultuur en literatuur, in de cursusniveaus en niet in de laatste plaats in de verschillende groepen mensen.