Cursuscode: T601

Cursus Frans grammatica niveau 1 en 2 Opfris

Cursuscode: T601

Tijdens drie intensieve lessen worden de hoofdpunten uit de Franse grammatica van het 1e en 2e niveau behandeld.
Materiaal: Via de docent (bij de cursusprijs inbegrepen).

Donderdag 7 september 2017
3 lessen van 2 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Docente: Mw. H. C. M. (Rita) van den Brandt
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit, (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijven >
H. C. M. (Rita) van den Brandt
Na mijn studie Franse Taal- en Letterkunde en de postdoctorale lerarenopleiding aan de Radbouduniversiteit te Nijmegen heb ik mij toegelegd op het geven van cursussen Frans aan volwassenen. Sinds 1993 ben ik verbonden aan de Volksuniversiteit Utrecht waar ik met veel plezier en voldoening les geef. Wat het werk aan de Volksuniversiteit voor mij zo leuk maakt is de diversiteit die er is in de cursusinhoud, de Franse taal, cultuur en literatuur, in de cursusniveaus en niet in de laatste plaats in de verschillende groepen mensen.