Cursuscode: VT405

Cursus Frans niveau, [1/2 A1 - A1]

Cursuscode: VT405

Deze cursus is voor mensen die 2 à 3 jaar Frans hebben gehad  en dit in een rustig tempo willen uitbreiden. Er wordt voornamelijk aandacht besteed aan spreek- en luistervaardigheid maar ook lezen en schrijven komen aan bod.

Behandeld wordt: Perspectives 1 Unités 7-9

Cursus Frans voor beginners

De Franse taal leren van af het begin is spannend en leuk. De Franse cursus is niet op een schoolse manier. Je leert het Frans door op een praktische manier met de taal bezig te zijn. Een taalcursus Frans dus waarin je al snel een woordje Frans kunt spreken en verstaan door veel te oefenen.

De lessen kunnen worden ondersteund door 'blended learning'. Je kunt thuis inloggen en gebruik maken van allerhande lesstof, interessante filmpjes over de Franse cultuur, tot zelfevaluatie toetsen toe.

Donderdag 28 januari 2021
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 9:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. V. (Valerie) Tramhel
Boeken: Perspectives 1 Nieuw tekstboek, Perspectives 1 Nieuw werkboek (klik hier voor meer informatie)