Cursuscode: VT616

Cursus Frans niveau, [1/4 A2 - 1/2 A2]

Cursus Frans niveau, [1/4 A2 -  1/2 A2]
Cursuscode: VT616

Deze cursus is bedoeld voor degenen die ooit eens Frans hebben geleerd ( 2 tot 3 jaar aan de volksuniversiteit of 3 tot 4 jaar op de middelbare school ) en die zich verder willen verdiepen in deze mooie taal. We behandelen de hoofdstukken 4 t/m 6 van de methode Perspectives 2. In de lessen wordt steeds meer Frans gesproken, er wordt meer aandacht besteed aan de uitspraak en de grammaticale kennis wordt uitgebreid. We behandelen regelmatig actuele reportages.

De Franse taal leren van af het begin of instromen is spannend en leuk. Je leert het Frans door op een praktische manier met de taal bezig te zijn. Een taalcursus Frans dus waarin je al snel een woordje Frans kunt spreken en verstaan door veel te oefenen.
De lessen kunnen worden ondersteund door 'blended learning'. Je kunt thuis inloggen en gebruik maken van allerhande lesstof, interessante filmpjes over de Franse cultuur, tot zelfevaluatie toetsen toe.

Dinsdag 21 januari 2020
12 lessen van 2 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. A. (Antoinette) Lazova-Roelands
Boeken: Perspectives 2 Nieuw tekstboek, Perspectives 2 Nieuw werkboek (klik hier voor meer informatie)