Cursuscode: VT615

Cursus Frans niveau, [3/4 A1 - A1]

Cursuscode: VT615

Het instapniveau ligt op 3 jaar (school)Frans. We behandelen hoofdstuk 10-12 uit het boek Perspectives 1. In deze cursus wordt toegewerkt naar niveau A1.

Cursus Frans voor beginners
Je spreekt al wat Frans, maar je wilt de Franse taal nu echt wat beter leren en wat vlotter kunnen communiceren met de Fransen. De cursussen Frans zijn niet op een schoolse manier. Op de Volksuniversiteit Utrecht leer je het Frans door op een heel praktische manier met de taal bezig te zijn. Een taalcursus Frans dus waarin je jouw vaardigheid in het Frans al snel verder ziet groeien.

De lessen kunnen worden ondersteund door 'blended learning'. Je kunt thuis inloggen en gebruik maken van allerhande lesstof, interessante filmpjes over de Franse Cultuur, tot zelfevaluatie toetsen toe.

Dinsdag 21 januari 2020
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:45 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. H.C.M. (Rita) van den Brandt
Boeken: Perspectives 1 Nieuw tekstboek, Perspectives 1 Nieuw werkboek (klik hier voor meer informatie)
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit, (klik hier voor de adresgegevens)
H.C.M. (Rita) van den Brandt
Na mijn studie Franse Taal- en Letterkunde en de postdoctorale lerarenopleiding aan de Radbouduniversiteit te Nijmegen heb ik mij toegelegd op het geven van cursussen Frans aan volwassenen. Sinds 1993 ben ik verbonden aan de Volksuniversiteit Utrecht waar ik met veel plezier en voldoening les geef. Wat het werk aan de Volksuniversiteit voor mij zo leuk maakt is de diversiteit die er is in de cursusinhoud, de Franse taal, cultuur en literatuur, in de cursusniveaus en niet in de laatste plaats in de verschillende groepen mensen.