Cursuscode: NT404

Cursus Frans niveau, [A0 tot 1/4 A1]

Cursus Frans niveau,  [A0 tot 1/4 A1]
Cursuscode: NT404

Deze cursus is voor beginners dus voor mensen die nooit echt Frans hebben gehad. In een rustig tempo leert u de beginselen van het Frans. Alle vier de vaardigheden komen aan bod, met de nadruk op spreken en luisteren.

Cursus Frans voor beginners

Je spreekt nog geen Frans of een klein beetje en je wilt de Franse taal wat beter leren. De Franse cursus is niet op een schoolse manier. Je leert het Frans door op een heel praktische manier met de taal bezig te zijn. Een taalcursus Frans dus waarin je jouw vaardigheid in het Frans al snel ziet groeien.

De lessen kunnen worden ondersteund door 'blended learning'. Je kunt thuis inloggen en gebruik maken van allerhande lesstof, interessante filmpjes over de Franse cultuur, tot zelfevaluatie toetsen toe.

Woensdag 16 september 2020
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. A. (Antoinette) Lazova-Roelands
Boeken: Perspectives 1 Nieuw tekstboek, Perspectives 1 Nieuw werkboek (klik hier voor meer informatie)