Cursuscode: NT405

Cursus Frans Opfris, [ A0 - 1/2A1]

Cursus Frans Opfris,  [ A0 - 1/2A1]
Cursuscode: NT405

Deze cursus is voor mensen met een afgeronde VMBO opleiding, een onderbouw HAVO/VWO of vergelijkbaar niveau, die hun kennis van het Frans in een vlot tempo vanaf de basis willen opfrissen. We behandelen hoofdstuk 1 t/m 6 van Perspectives 1. Deze cursus bereikt niveau 1/2/ A1 van het Europees referentiekader.

Cursus Frans voor beginners
De Franse taal leren van af het begin is spannend en leuk. De Franse cursus is niet op een schoolse manier. Je leert het Frans door op een praktische manier met de taal bezig te zijn. Een taalcursus Frans dus waarin je al snel een woordje Frans kunt spreken en verstaan door veel te oefenen.
De lessen kunnen worden ondersteund door 'blended learning'. Je kunt thuis inloggen en gebruik maken van allerhande lesstof, interessante filmpjes over de Franse cultuur, tot zelfevaluatie toetsen toe.

Donderdag 17 september 2020
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 9:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. V. (Valerie) Tramhel
Boeken: Perspectives 1 Nieuw werkboek, Perspectives 1 Nieuw tekstboek (klik hier voor meer informatie)