Cursuscode: 22NT430

Frans 3, (deel 1) [A2 - ¼B1]

Cursuscode: 22NT430

Deze cursus is bedoeld voor degenen die ooit eens Frans hebben geleerd (3 tot 4 jaar) aan de volksuniversiteit of 4 tot 5 jaar op de middelbare school) en die zich verder willen verdiepen in deze mooie taal. In de lessen wordt steeds meer Frans gesproken, er wordt meer aandacht besteed aan de uitspraak en de grammaticale kennis wordt uitgebreid.
We behandelen Voyages 3 hoofdstuk 1-2-3.

Dinsdag 20 september 2022
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:45 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. H.C.M. (Rita) van den Brandt
Boek: Voyages Nieuw 3 Tekst- + werkboek (klik hier voor meer informatie)
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit (klik hier voor de adresgegevens)
H.C.M. (Rita) van den Brandt
Na mijn studie Franse Taal- en Letterkunde en de postdoctorale lerarenopleiding aan de Radbouduniversiteit te Nijmegen heb ik mij toegelegd op het geven van cursussen Frans aan volwassenen. Sinds 1993 ben ik verbonden aan de Volksuniversiteit Utrecht waar ik met veel plezier en voldoening les geef. Wat het werk aan de Volksuniversiteit voor mij zo leuk maakt is de diversiteit die er is in de cursusinhoud, de Franse taal, cultuur en literatuur, in de cursusniveaus en niet in de laatste plaats in de verschillende groepen mensen.