Cursuscode: 23VT430

Frans 3, (deel 2) [¼B1 - ½B1]

Cursuscode: 23VT430

Deze cursus is bedoeld voor degenen die zich al redelijk kunnen redden in het Frans en bekend zijn met de basis grammatica en woordenschat tot en met A2, begin B1. Dat komt overeen met 4 à 5 jaar Frans aan de Volksuniversiteit of elders.Het doel van de cursus is het verder ontwikkelenvan de spreekvaardigheid door te oefenen in kleine groepjes, de grammatica te perfectioneren en de woordenschat uit te breiden aan de hand van teksten over allerlei hedendaagse en algemene onderwerpen.
We behandelen Voyages 3 hoofdstuk 4-5-6.

Dinsdag 24 januari 2023
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:45 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. H.C.M. (Rita) van den Brandt
Boek: Voyages Nieuw 3 Tekst- + werkboek (klik hier voor meer informatie)
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit (klik hier voor de adresgegevens)
H.C.M. (Rita) van den Brandt
Na mijn studie Franse Taal- en Letterkunde en de postdoctorale lerarenopleiding aan de Radbouduniversiteit te Nijmegen heb ik mij toegelegd op het geven van cursussen Frans aan volwassenen. Sinds 1993 ben ik verbonden aan de Volksuniversiteit Utrecht waar ik met veel plezier en voldoening les geef. Wat het werk aan de Volksuniversiteit voor mij zo leuk maakt is de diversiteit die er is in de cursusinhoud, de Franse taal, cultuur en literatuur, in de cursusniveaus en niet in de laatste plaats in de verschillende groepen mensen.