Cursuscode: AB171

Uitfeest Proefles Frans Lire et Parler

Cursuscode: AB171

Een workshop Frans voor gevorderden.
Pourquoi entretenir, améliorer ou perfectionner le français? Quel est l'intérêt du français dans le monde? Dans ce cours, où on ne parle que français, on échange les motivations des participants.

On traite les sujets en employant de méthodes différentes comme: la lecture d'un texte, regarder ou écouter un fragment, formuler des questions et y répondre, discuter en petits groupes. Et on finit par une chanson.
De cette façon on prend connaissance de la manière d'apprendre à la Volksuniversiteit.

Als je inschrijft voor een proefles voor het uitfeest kom je onderstaande stap 2 (zie onder) voor het betalen tegen.  Kies voor 'eenmalige incasso' (het bedrag is toch € 0,0) en rond je inschrijving af. Dan krijg je een bevestiging van inschrijving.

STAP 2: BETAALGEGEVENS
BETAALOPTIES
Betaalmethode
 Eenmalige incasso in 2 termijnen
 Eenmalige incasso totaalbedrag
 iDeal

Zaterdag 14 september 2019
1 workshop van 1,5 uur aanvangstijd 13:00
Mw. H.C.M. (Rita) van den Brandt
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit, (klik hier voor de adres gegevens)
H.C.M. (Rita) van den Brandt
Na mijn studie Franse Taal- en Letterkunde en de postdoctorale lerarenopleiding aan de Radbouduniversiteit te Nijmegen heb ik mij toegelegd op het geven van cursussen Frans aan volwassenen. Sinds 1993 ben ik verbonden aan de Volksuniversiteit Utrecht waar ik met veel plezier en voldoening les geef. Wat het werk aan de Volksuniversiteit voor mij zo leuk maakt is de diversiteit die er is in de cursusinhoud, de Franse taal, cultuur en literatuur, in de cursusniveaus en niet in de laatste plaats in de verschillende groepen mensen.