Cursuscode: AB170

Uitfeest Proefles Frans voor (vrijwel) beginners.

Cursuscode: AB170

Waarom leren mensen Frans? Waar ter wereld wordt Frans gesproken? Waar moet je rekening mee houden als je Frans wilt leren? In deze proefles besteden we hier aandacht aan. Ook leren we een aantal uitdrukkingen die je in het eerste contact met Franstaligen kunt gebruiken.
Het Frans wordt aangeboden door middel van verschillende werkvormen: luistervaardigheid, korte gesprekjes in tweetallen, een spelletje, een chanson en ook een beetje grammatica.
Een mooie manier om kennis te maken met de werkwijze op de Volksuniversiteit.

Als je inschrijft voor een proefles voor het uitfeest kom je onderstaande stap 2 (zie onder) voor het betalen tegen.  Kies voor 'eenmalige incasso' (het bedrag is toch € 0,0) en rond je inschrijving af. Dan krijg je een bevestiging van inschrijving.

STAP 2: BETAALGEGEVENS
BETAALOPTIES
Betaalmethode
 Eenmalige incasso in 2 termijnen
 Eenmalige incasso totaalbedrag
 iDeal

Zaterdag 14 september 2019
1 workshop van 1,5 uur aanvangstijd 10:30
Mw. H.C.M. (Rita) van den Brandt
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit, (klik hier voor de adres gegevens)
H.C.M. (Rita) van den Brandt
Na mijn studie Franse Taal- en Letterkunde en de postdoctorale lerarenopleiding aan de Radbouduniversiteit te Nijmegen heb ik mij toegelegd op het geven van cursussen Frans aan volwassenen. Sinds 1993 ben ik verbonden aan de Volksuniversiteit Utrecht waar ik met veel plezier en voldoening les geef. Wat het werk aan de Volksuniversiteit voor mij zo leuk maakt is de diversiteit die er is in de cursusinhoud, de Franse taal, cultuur en literatuur, in de cursusniveaus en niet in de laatste plaats in de verschillende groepen mensen.