Volksuniversiteit Utrecht

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: T600

Zomercursus Frans Conv. [B1]

Zomercursus Frans  Conv. [B1]
Cursuscode: T600

Ce cours est destiné aux personnes qui parlent le français avec une certaine facilité et qui veulent s’entraîner. Pendant quatre leçons on parlera de sujets de tous les jours, à partir des centres d’intérêts des participants. L’accent est sur la langue parlée.

Si vous suivez un cours à la Volksuniversiteit (niveau A2/B1) ou si vous voulez faire connaissance de la Volksuniversiteit, n’hésitez pas à vous inscrire.

Maximaal 15 deelnemers.

Cursus Frans voor gevorderden
Je Franse taal is al op een heel goed niveau, maar je wilt het Frans nog beter leren beheersen. Dat leer je in deze cursus door zo veel mogelijk op een praktische manier met de taal bezig te zijn. Een taalcursus Frans dus waarin je het Frans met meer zelfvertrouwen leert spreken en verstaan door veel te oefenen.

De lessen kunnen worden ondersteund door 'blended learning'. Je kunt thuis inloggen en gebruik maken van allerhande lesstof, interessante filmpjes over de Franse cultuur, tot zelfevaluatie toetsen toe.

Vrijdag 10 mei 2019
4 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 13:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 55,00
Mw. H.C.M. (Rita) van den Brandt
13:00 - 14:30
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit, (klik hier voor de adres gegevens)
Aanmelden wachtlijst >
H.C.M. (Rita) van den Brandt
H.C.M. (Rita) van den Brandt
Na mijn studie Franse Taal- en Letterkunde en de postdoctorale lerarenopleiding aan de Radbouduniversiteit te Nijmegen heb ik mij toegelegd op het geven van cursussen Frans aan volwassenen. Sinds 1993 ben ik verbonden aan de Volksuniversiteit Utrecht waar ik met veel plezier en voldoening les geef. Wat het werk aan de Volksuniversiteit voor mij zo leuk maakt is de diversiteit die er is in de cursusinhoud, de Franse taal, cultuur en literatuur, in de cursusniveaus en niet in de laatste plaats in de verschillende groepen mensen.