Cursuscode: VT661

Cursus Grieks Instap Conversatie [B2]

Cursus Grieks Instap Conversatie  [B2]
Cursuscode: VT661

Deze instap conversatiecursus die in september is gestart is geschikt voor deelnemers die 4 of meer cursusjaren Nieuwgrieks hebben gehad of niveau B2 hebben bereikt en graag spontaan en vloeiender willen spreken.
Tijdens de lessen ligt de nadruk op de ontwikkeling van de spreek- en luistervaardigheid. Wij doen conversatieoefeningen, en wij spreken en discussiëren over uiteenlopende onderwerpen, onder andere over cultuur en actualiteit. Waar nodig zal aandacht besteed worden aan de grammatica.

Maximaal 15 deelnemers.

Maandag 21 januari 2019
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. E. (Evi) Sarantinou
Boek: Tekstboek Epikoinoniste Ellinika B (klik hier voor meer informatie)
Locaties: Gebouw Volksuniversiteit, , Gebouw Volksuniversiteit, (klik hier voor de adres gegevens)
E. (Evi) Sarantinou
Evi heeft klassiek Grieks gestudeerd aan de Universiteit van Athene. Daarna heeft zij op een middelbare school en op een aantal privéscholen in Athene les gegeven. Sinds 2013 geeft zij Grieks op de Volksuniversiteit Hilversum en sinds 2015 in Soest en heeft daar in korte tijd cursusgroepen opgebouwd tot niveau 3.