Cursuscode: VT660

Cursus Grieks Instap Conversatie [ tot 1/2 B2]

Cursuscode: VT660

Deze instap cursus  is in september gestart en is bedoeld voor iedereen die met succes heeft deelgenomen aan een cursus op B1-niveau of die op andere wijze dit niveau bereikt heeft. In deze  cursus werken wij toe naar niveau 1/2 B2. Je gaat je verdiepen in de grammatica en je woordenschat uitbreiden. Door het oefenen van luister- en spreekvaardigheid krijg je meer zelfvertrouwen en ga jij het gesprek vlotter met de Grieken aan!

Maximaal 15 deelnemers.

Donderdag 24 januari 2019
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:45 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. E. (Evi) Sarantinou
Boeken: Oefenboek Epikoinoniste Eellinika 2b, Tekstboek Epikoinoniste Ellinika B (klik hier voor meer informatie)
Locaties: Gebouw Volksuniversiteit, , Gebouw Volksuniversiteit, (klik hier voor de adres gegevens)
E. (Evi) Sarantinou
Evi heeft klassiek Grieks gestudeerd aan de Universiteit van Athene. Daarna heeft zij op een middelbare school en op een aantal privéscholen in Athene les gegeven. Sinds 2013 geeft zij Grieks op de Volksuniversiteit Hilversum en sinds 2015 in Soest en heeft daar in korte tijd cursusgroepen opgebouwd tot niveau 3.