Volksuniversiteit Utrecht

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: VT462

Cursus Grieks niveau, [1/2 A2- A2]

Cursus Grieks niveau,  [1/2 A2- A2]
Cursuscode: VT462

Cursus Grieks niveau  ½ A2 tot A2 voor licht beginners. (elementaire niveau)

In deze cursus wordt niveau  A2 van het Europees Referentiekader afgerond. Deze cursus is bestemd voor licht beginners en voor iedereen die met succes heeft deelgenomen aan een cursus van niveau ½ A2. We behandelen onderwerpen uit het dagelijkse leven zoals het weer, informatie vragen en geven, vakantie enz.

Wat betreft de grammatica: we behandelen onder meer de aanvoegende wijs, de verleden tijd, voornaamwoorden, de gebiedende wijs. Je gaat je verdiepen in de grammatica en je woordenschat uitbreiden waardoor je een gesprekje vloeiender kan voeren. Het accent ligt op het oefenen van de luister- en spreekvaardigheid. In deze cursus worden de hoofdstukken 19 t/m 24 behandeld.

Tekstboek Epikinoniste Ellinika 1

ISBN 978-960-8464-13-1

Werkboek Epikinoniste Ellinika 1 (deel b)

ISBN 978-960-8464-12-4

Te bestellen op: www.bol.com/ www.grieksewereld.nl/www.intertaal.nl

Donderdag 28 januari 2021
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 170,00
Mw. E. (Eftychia (Effi)) Koutsioumpa
19:00 - 20:30
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit, (klik hier voor de adresgegevens)
E. (Eftychia (Effi)) Koutsioumpa
E. (Eftychia (Effi)) Koutsioumpa
Ik zou mij graag aan u willen voorstellen. Mijn naam is Effi (Eftychia) Koutsioumpa. Ik ben in Nederland sinds December 2010. Mijn interesse voor Frans en Nieuwgrieks begon op de basisschool: ‘’L’ école des Ursulines’’in Athene, Griekenland. Daarna heb ik gestudeerd in Parijs, Frankrijk op Universiteit van Sorbonne ‘’Franse taal en letterkunde’’ en ben gediplomeerde docent van Frans. Ik ben ook gediplomeerde grafisch ontwerper en heb gewerkt bij een Griekse krant in Athene ''Ethnos''. Verder heb ik gewerkt op een middelbare privéschool en heb ook lessen aan cursisten in Griekenland gegeven (Frans en Nieuwgrieks cursussen). Bovendien heb ik ook lessen van Frans en Nieuwgrieks in Nederland sinds 2012 gegeven. Op dit moment geef ik lessen van Griekse taal op de Volksuniversiteit van Utrecht en in Nieuwegein sinds november 2017. Ik geef lessen van de Griekse en Franse taal zowel voor kinderen als voor volwassenen (ook wel voorbereiding op de Internationale Certificaat examen Nieuwgrieks en Frans) .