Cursuscode: T658

Cursus Grieks niveau, [1/2 A2- A2]

Cursus Grieks niveau,  [1/2 A2- A2]
Cursuscode: T658

In deze  cursus werk je toe naar niveau A2. We leren in meer situaties communiceren met de Grieken. Daarnaast breiden we de kennis van de grammatica uit. Dit jaar worden nieuwe grammaticale onderwerpen uitgelegd zoals aanvoegende en gebiedende wijs en we zullen verschillende onderwerpen behandelen onder andere vakantie, werk  en gezondheid.

In deze cursus  worden de hoofdstukken 15 t/m 20 van Ellinika A behandeld.

De lessen kunnen worden ondersteund door 'blended learning'. Je kunt thuis inloggen en gebruik maken van allerhande lesstof, interessante filmpjes over de Griekse cultuur, tot zelfevaluatie toetsen toe. Deze cursus is ook geschikt voor oud-gymnasiasten.

Maandag 23 september 2019
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:45 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. E. (Evi) Sarantinou
Boek: Elliniká A (klik hier voor meer informatie)
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit, (klik hier voor de adres gegevens)
E. (Evi) Sarantinou
Evi heeft klassiek Grieks gestudeerd aan de Universiteit van Athene. Daarna heeft zij op een middelbare school en op een aantal privéscholen in Athene les gegeven. Sinds 2013 geeft zij Grieks op de Volksuniversiteit Hilversum en sinds 2015 in Soest en heeft daar in korte tijd cursusgroepen opgebouwd tot niveau 3.