Cursuscode: VT660

Cursus Grieks niveau, [1/2 A2- A2]

Cursus Grieks niveau,  [1/2 A2- A2]
Cursuscode: VT660

Cursus Grieks niveau  ½ A2 tot A2 voor licht beginners. (elementaire niveau)

In deze cursus wordt niveau  A2 van het Europees Referentiekader afgerond. Deze cursus is bestemd voor licht beginners en voor iedereen die met succes heeft deelgenomen aan een cursus van niveau ½ A2. We behandelen onderwerpen uit het dagelijkse leven zoals werk, vakantie, gezondheid enz.
Wat betreft de grammatica: we behandelen onder meer de aanvoegende wijs en de gebiedende wijs. Je gaat je verdiepen in de grammatica en je woordenschat uitbreiden waardoor je nog vlotter Grieks kan praten.
Het accent ligt op het oefenen van de luister- en spreekvaardigheid.
In deze cursus worden de hoofdstukken 16 t/m 20 behandeld.

Boek Ellinika A,  ISBN 978-960-16-2815-8

Te bestellen op: www.bol.com/ www.grieksewereld.nl/www.intertaal.nl

Maandag 20 januari 2020
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:45 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. E. (Evi) Sarantinou
Boek: Tekstboek Elliniká A (klik hier voor meer informatie)
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit, (klik hier voor de adresgegevens)
E. (Evi) Sarantinou
Evi heeft klassiek Grieks gestudeerd aan de Universiteit van Athene. Daarna heeft zij op een middelbare school en op een aantal privéscholen in Athene les gegeven. Sinds 2013 geeft zij Grieks op de Volksuniversiteit Hilversum en sinds 2015 in Soest en heeft daar in korte tijd cursusgroepen opgebouwd tot niveau 3.