Cursuscode: VT455

Cursus Grieks niveau, [A1 - 1/2 A2]

Cursus Grieks niveau,  [A1 - 1/2 A2]
Cursuscode: VT455

In deze cursus wordt niveau ½ A2 van het Europees Referentiekader afgerond. Deze cursus is bestemd voor iedereen die met succes heeft deelgenomen aan een cursus van niveau A1. We gaan verder met de grammatica en gaan jullie wat langere gesprekken kunnen maken. We behandelen onderwerpen uit het dagelijkse leven en we oefenen de luister- en spreekvaardigheid. Wat betreft de grammatica: we behandelen onder meer het meervoud van zelfstandige naamwoorden, de voornaamwoorden, werkwoorden in de toekomende tijd, bijvoeglijke naamwoorden. Er worden woordenschat en uitleg van grammatica gegeven en het accent komt  te liggen op het belang van praten.

In deze cursus worden de hoofdstukken 13 t/m 18 behandeld.

Tekstboek Epikinoniste Ellinika 1

ISBN 978-960-8464-13-1

Werkboek Epikinoniste Ellinika 1 (deel b)

ISBN 978-960-8464-12-4

Te bestellen op: www.bol.com/ www.grieksewereld.nl/www.intertaal.nl

Woensdag 27 januari 2021
12 lessen van 1 uur aanvangstijd 13:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. E. (Evi) Sarantinou
Boeken: Werkboek Epikinoniste Ellinika 1 ( deel1b), Tekstboek Epikinoniste Ellinika 1 (klik hier voor meer informatie)
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit, (klik hier voor de adresgegevens)
E. (Evi) Sarantinou
Evi heeft klassiek Grieks gestudeerd aan de Universiteit van Athene. Daarna heeft zij op een middelbare school en op een aantal privéscholen in Athene les gegeven. Sinds 2013 geeft zij Grieks op de Volksuniversiteit Hilversum en sinds 2015 in Soest en heeft daar in korte tijd cursusgroepen opgebouwd tot niveau 3.