Cursuscode: VT656

Cursus Grieks niveau, [A1 tot 1/2 A2]

Cursus Grieks niveau, [A1 tot 1/2  A2]
Cursuscode: VT656

In deze cursus wordt gewerkt van A1 tot halverwege niveau A2 van het Europees Referentiekader.
De cursus is bedoeld voor iedereen die de cursus  Grieks niveau A1 heeft afgerond of die al enige basiskennis heeft van de Griekse taal.  In de cursus maak je kennis met de toekomende en verleden tijd, gebiedende wijs, tweede naamval en je vergroot je kennis van grammatica.Tijdens de lessen wordt veel aandacht besteed aan luister-en spreekopdrachten.

Cursus Grieks voor gevorderden

Je heb al drie jaar les gehad in het Grieks. Nu wil je die taal verder leren zodat het echte conversatieniveau bereikt en vlot kunt communceren met de Grieken. De cursussen Grieks zijn niet op een schoolse manier. Op de Volksuniversiteit Utrecht leer je het Gieks door op een heel praktische manier met de taal bezig te zijn. Een taalcursus Gieks dus waarin je jouw vaardigheid in het Grieks al snel verder ziet groeien.

De lessen kunnen worden ondersteund door 'blended learning'. Je kunt thuis inloggen en gebruik maken van allerhande lesstof, interessante filmpjes over de Griekse cultuur, tot zelfevaluatie toetsen toe.

Donderdag 24 januari 2019
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. E. (Evi) Sarantinou
Boek: Elliniká A (klik hier voor meer informatie)
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit, (klik hier voor de adres gegevens)
E. (Evi) Sarantinou
Evi heeft klassiek Grieks gestudeerd aan de Universiteit van Athene. Daarna heeft zij op een middelbare school en op een aantal privéscholen in Athene les gegeven. Sinds 2013 geeft zij Grieks op de Volksuniversiteit Hilversum en sinds 2015 in Soest en heeft daar in korte tijd cursusgroepen opgebouwd tot niveau 3.