Cursuscode: VT651

Cursus Grieks niveau Intensief [A0 - A1]

Cursus Grieks niveau Intensief [A0 -  A1]
Cursuscode: VT651

Cursus Grieks voor beginners. Je spreekt nog geen Grieks of hebt een heel klein beetje Grieks opgepikt. Je wilt de Griekse taal leren en in elk geval op een basaal niveau kunnen communiceren met de Grieken.  In deze cursus wordt toegewerkt tot halverwege niveau A 1 van het Europees Referentiekader. Deze cursus is bestemd voor beginners. Allereerst leren we de Griekse letters lezen. Daarnaast wordt er veel aandacht gegeven aan het leren spreken van de taal. De basisstructuur van het Nieuwgrieks wordt stapsgewijs behandeld. Je leert hoe je je kunt redden in de meest voorkomende situaties. De cursussen Grieks zijn niet op een schoolse manier. Op de Volksuniversiteit Utrecht leer je het Grieks door op een heel praktische manier met de taal bezig te zijn. Een taalcursus Grieks dus waarin je jouw vaardigheid in het Grieks al snel verder ziet groeien.
Behandeld worden de hoofdstukken 1 tot met 10  van het boek Ellinika A. Te bestellen: Boek Ellinika A,  ISBN 978-960-16-2815-8 (www.grieksewereld.nl/ www.intertaal.nl)
De lessen kunnen worden ondersteund door 'blended learning'. Je kunt thuis inloggen en gebruik maken van allerhande lesstof, interessante filmpjes over de Griekse cultuur, tot zelfevaluatie toetsen toe. Deze cursus is ook geschikt voor oud-gymnasiasten

Vrijdag 1 februari 2019
12 lessen van 3 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 320,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. E. (Eftychia (Effi)) Koutsioumpa
Boek: Ellinika A (klik hier voor meer informatie)
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit, (klik hier voor de adres gegevens)
E. (Eftychia (Effi)) Koutsioumpa