Cursuscode: 22NT456

Grieks 6 [½B1] Kleine groep

Cursuscode: 22NT456

In deze cursus wordt niveau ½ B1 van het Europees Referentiekader afgerond. Deze cursus is bestemd voor iedereen die met succes heeft deelgenomen aan een cursus van niveau A2.

We gaan verder met de grammatica en gaan jullie nog langere gesprekken kunnen voeren en begrijpen. We behandelen onderwerpen uit het dagelijkse leven en we oefenen de luister- en spreekvaardigheid

Woensdag 21 september 2022
12 lessen van 1 uur aanvangstijd 14:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. E. (Evi) Sarantinou
Boeken: Epikoinoniste Ellinika 2 Tekstboek, Epikinoniste Ellinika 2 ( deel a) Werkboek (klik hier voor meer informatie)
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit (klik hier voor de adresgegevens)
E. (Evi) Sarantinou
Evi heeft klassiek Grieks gestudeerd aan de Universiteit van Athene. Daarna heeft zij op een middelbare school en op een aantal privéscholen in Athene les gegeven. Sinds 2013 geeft zij Grieks op de Volksuniversiteit Hilversum en sinds 2015 in Soest en heeft daar in korte tijd cursusgroepen opgebouwd tot niveau 3.