Cursuscode: NT457

Grieks niveau [½A2 tot A2]

Grieks niveau  [½A2 tot A2]
Cursuscode: NT457

In deze cursus wordt niveau  A2 van het Europees Referentiekader afgerond. Deze cursus is bestemd voor licht beginners en voor iedereen die met succes heeft deelgenomen aan een cursus van niveau ½ A2. We behandelen onderwerpen uit het dagelijkse leven zoals het weer, informatie vragen en geven, vakantie enz.

Wat betreft de grammatica: we behandelen onder meer de aanvoegende wijs, de verleden tijd, voornaamwoorden, de gebiedende wijs. Je gaat je verdiepen in de grammatica en je woordenschat uitbreiden waardoor je een gesprekje vloeiender kan voeren.

Het accent ligt op het oefenen van de luister- en spreekvaardigheid.

In deze cursus worden de hoofdstukken 19 t/m 24 behandeld.

De lessen kunnen worden ondersteund door 'blended learning'. Je kunt thuis inloggen en gebruik maken van allerhande lesstof, interessante filmpjes over de Griekse cultuur, tot zelfevaluatie toetsen toe.

Woensdag 15 september 2021
12 lessen van 1 uur aanvangstijd 14:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. E. (Evi) Sarantinou
Boeken: Epikinoniste Ellinika 1 Tekstboek, Epikinoniste Ellinika 1 ( deel1b) Werkboek (klik hier voor meer informatie)
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
E. (Evi) Sarantinou
Evi heeft klassiek Grieks gestudeerd aan de Universiteit van Athene. Daarna heeft zij op een middelbare school en op een aantal privéscholen in Athene les gegeven. Sinds 2013 geeft zij Grieks op de Volksuniversiteit Hilversum en sinds 2015 in Soest en heeft daar in korte tijd cursusgroepen opgebouwd tot niveau 3.