Cursuscode: VT457

Grieks niveau 5, [A2 - ½B1]

Cursuscode: VT457

In deze cursus wordt niveau 1/2 B1 van het Europees Referentiekader afgerond. Deze cursus is bestemd voor iedereen die met succes heeft deelgenomen aan een cursus van niveau A2.

We gaan verder met de grammatica en gaan jullie wat langere gesprekken kunnen maken. We behandelen onderwerpen uit het dagelijkse leven en we oefenen de luister- en spreekvaardigheid.

Wat betreft de grammatica: we behandelen onder meer de tweede naamval, de gebiedende wijs (uitgebreid) , zwakke en sterke vorm persoonlijk voornaamwoord in de 2e en 4e naamval, bijwoorden. Er worden woordenschat en uitleg van grammatica gegeven.

In deze cursus worden de hoofdstukken 1 t/m 6 behandeld.

Woensdag 26 januari 2022
12 lessen van 1 uur aanvangstijd 14:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. E. (Evi) Sarantinou
Boeken: Epikoinoniste Ellinika 2 Tekstboek, Epikinoniste Ellinika 2 ( deel a) Werkboek (klik hier voor meer informatie)
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit (klik hier voor de adresgegevens)
E. (Evi) Sarantinou
Evi heeft klassiek Grieks gestudeerd aan de Universiteit van Athene. Daarna heeft zij op een middelbare school en op een aantal privéscholen in Athene les gegeven. Sinds 2013 geeft zij Grieks op de Volksuniversiteit Hilversum en sinds 2015 in Soest en heeft daar in korte tijd cursusgroepen opgebouwd tot niveau 3.