Volksuniversiteit Utrecht

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: NT456

Grieks niveau, [B1 - ½B2]

Grieks niveau, [B1 - ½B2]
Cursuscode: NT456

In deze cursus wordt niveau ½ B2 van het Europees Referentiekader afgerond. Deze cursus is bestemd voor iedereen die met succes heeft deelgenomen aan een cursus van niveau B1. Jij gaat nog een stap verder met de grammatica en je woordenschat wordt uitgebreid. We behandelen onderwerpen uit het dagelijkse leven en we oefenen de luister- en spreekvaardigheid. Wat betreft de grammatica: we behandelen onder meer de verleden tijd van continuïteit (passief), parakeimenos : voltooid tegenwoordige tijd, de indirecte rede etc. Er worden woordenschat en uitleg van grammatica gegeven.

In deze cursus worden de hoofdstukken 13 t/m 18 behandeld.

De lessen kunnen worden ondersteund door 'blended learning'. Je kunt thuis inloggen en gebruik maken van allerhande lesstof, interessante filmpjes over de Griekse cultuur, tot zelfevaluatie toetsen toe. Deze cursus is ook geschikt voor oud-gymnasiasten.

Maandag 13 september 2021
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:45 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 185,00
Mw. E. (Evi) Sarantinou
Boeken: Epikinoniste Ellinika 2 Tekstboek, Epikinoniste Ellinika 2 ( deel b) Werkboek (klik hier voor meer informatie)
20:45 - 22:15
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
E. (Evi) Sarantinou
E. (Evi) Sarantinou
Evi heeft klassiek Grieks gestudeerd aan de Universiteit van Athene. Daarna heeft zij op een middelbare school en op een aantal privéscholen in Athene les gegeven. Sinds 2013 geeft zij Grieks op de Volksuniversiteit Hilversum en sinds 2015 in Soest en heeft daar in korte tijd cursusgroepen opgebouwd tot niveau 3.