Cursuscode: T650

Zomercursus Grieks niveau [A1 - 1/2 A2]

Zomercursus Grieks niveau  [A1 - 1/2 A2]
Cursuscode: T650

Wil je naar Griekenland op vakantie? Wil je meer dan ‘’efcharisto’’ en ‘’parakalo’’ zeggen? Heb je daar misschien familie? Wil je een gesprekje voeren met de Grieken?

In deze korte vakantiecursus leer je om eenvoudige gespreken te voeren, die handig kunnen zijn tijdens je vakantie in Griekenland. Na afloop van de cursus zul je je in het Grieks prima kunnen redden.

Deze vakantiecursus is geschikt voor degenen die al enige basiskennis van de Griekse taal hebben, en die dus al een paar woorden en zinnetjes kunnen spreken.

We gaan verschillende gespreksonderwerpen uit het dagelijks leven behandelen en we gaan alleen maar praten. We gaan het gewoon durven om Grieks te praten!

Ook worden grammaticale onderwerpen uitgelegd, wordt er woordenschat gegeven, maar het accent moet komen te liggen op het belang van praten!

Ik ben er zeker van dat we samen, door ons enthousiasme en onze motivatie om Grieks te leren, ons doel (om te praten) gaan bereiken!

Lesmateriaal: U hoeft geen boeken te kopen. De docent zorgt voor het lesmateriaal (hierover wordt meer verteld tijdens de eerste les).

Zelfstudie: 2 - 3 uurtjes per week minimaal

Maandag 13 mei 2019
4 lessen van 2,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. E. (Evi) Sarantinou
Boek: Elliniká A (klik hier voor meer informatie)
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit, (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving nog open >
E. (Evi) Sarantinou
Evi heeft klassiek Grieks gestudeerd aan de Universiteit van Athene. Daarna heeft zij op een middelbare school en op een aantal privéscholen in Athene les gegeven. Sinds 2013 geeft zij Grieks op de Volksuniversiteit Hilversum en sinds 2015 in Soest en heeft daar in korte tijd cursusgroepen opgebouwd tot niveau 3.