Cursuscode: VT673

Cursus Indonesisch niveau, [A1 - ½ A2]

Cursus Indonesisch niveau,  [A1 - ½ A2]
Cursuscode: VT673

In deze vervolgcursus wordt het laatste stukje van niveau A1 van het Europees referentiekader afgerond en begonnen met de stof van begin niveau A2 tot halverwegt A2. De cursist bouwt verder aan zijn vocabulaire en grammaticale kennis en oefent ....

Maandag 20 januari 2020
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. S. (Sandra) Guci-van der Heyden
Boek: Selamat Datang 2 (klik hier voor meer informatie)
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit, (klik hier voor de adresgegevens)
S. (Sandra) Guci-van der Heyden
Het Indonesisch leerde ik op de Universiteit in Leiden en de Universitas Andalas in Padang, Sumatra. Tijdens en na mijn studie heb ik nog veel van de taal en cultuur geleerd door in Indonesië te werken, te reizen en onderzoek te doen. Nu reizen we regelmatig met ons gezin naar Indonesië om onze (schoon-)familie te bezoeken en te genieten van dit mooie land. Het Indonesisch spreek ik dagelijks. Ik geef nu ongeveer 20 jaar les aan verschillende niveaus en sinds kort ook aan kinderen bij het Nusantara Indah cultuurcentrum. Freelance werk ik voor een reisorganisatie en goede doelen stichting die zich richten op Indonesië.