Cursuscode: NT493

Cursus Indonesisch niveau, [A1 tot ½ A2]

Cursuscode: NT493

In deze vervolgcursus wordt  een begin gemaakt met niveau A2. Het lesprogramma haakt in op de in niveau 1 verworven basiskennis. De cursist bouwt verder aan zijn vocabulaire en grammaticale kennis en oefent zijn spreekvaardigheid. In het cursusmateriaal vindt u veel informatie over de culturele achtergronden van de Indonesische samenleving. Bij twijfel omtrent het kennisniveau doet de cursist er goed aan de docent op de Open Dag of het spreekuur te raadplegen.

Cursus Indonesisch voor beginners
Je spreekt nog geen Indonesisch, of hebt misschien een heel klein beetje Indonesisch opgepikt. Je wilt Indonesisch leren zodat je op een basaal niveau kan communiceren. De cursus Indonesisch is zeker niet op een schoolse manier. Op de Volksuniversiteit Utrecht leer je Indonesisch door op een heel praktische manier met de taal bezig te zijn. Een taalcursus Bahassa Indonesia dus waarin je jouw vaardigheid al snel ziet groeien.

De lessen kunnen worden ondersteund door 'blended learning'. Je kunt thuis inloggen en gebruik maken van allerhande lesstof, interessante filmpjes over de Indonesisch cultuur, tot zelfevaluatie toetsen toe.

Maandag 14 september 2020
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. S. (Sandra) Guci-van der Heyden
Boek: Selamat Datang 2 (klik hier voor meer informatie)
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit, (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
S. (Sandra) Guci-van der Heyden
Het Indonesisch leerde ik op de Universiteit in Leiden en de Universitas Andalas in Padang, Sumatra. Tijdens en na mijn studie heb ik nog veel van de taal en cultuur geleerd door in Indonesië te werken, te reizen en onderzoek te doen. Nu reizen we regelmatig met ons gezin naar Indonesië om onze (schoon-)familie te bezoeken en te genieten van dit mooie land. Het Indonesisch spreek ik dagelijks. Ik geef nu ongeveer 20 jaar les aan verschillende niveaus en sinds kort ook aan kinderen bij het Nusantara Indah cultuurcentrum. Freelance werk ik voor een reisorganisatie en goede doelen stichting die zich richten op Indonesië.