Volksuniversiteit Utrecht

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 23VT491

Indonesisch 2 [½A1 - A1]

Indonesisch 2 [½A1 - A1]
Cursuscode: 23VT491

In deze cursus Indonesisch wordt naar niveau A1 van het Europees referentiekader toegewerkt.Tijdens dit niveau bouwt u aan een basiswoordenschat en raakt u enigszins vertrouwd met een aantal specifieke aspecten van de Indonesische grammatica. Daarnaast bevat de gepresenteerde leermethode veel informatie over Indonesië en de Indonesische cultuur. Het uiteindelijke doel is dat u zich op gepaste wijze kunt bewegen in de alledaagse praktijk.

Cursus Indonesisch voor beginners

Je hebt al beetje Indonesisch opgepikt of in het verleden een beginnerscursus gevolgd. Je wilt Indonesisch leren zodat je op een basaal niveau kan communiceren. De cursus Indonesisch is zeker niet op een schoolse manier. Op de Volksuniversiteit Utrecht leer je Indonesisch door op een heel praktische manier met de taal bezig te zijn. Een taalcursus Bahasa Indonesia dus waarin je jouw vaardigheid al snel ziet groeien.

De lessen kunnen worden ondersteund door 'blended learning'. Je kunt thuis inloggen en gebruik maken van allerhande lesstof, interessante filmpjes over de Indonesisch cultuur, tot zelfevaluatie toetsen toe.

Maandag 23 januari 2023
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 205,00
Mw. S. (Sandra) Guci-van der Heyden
Boek: Bahasa Indonesia tekstboek (klik hier voor meer informatie)
19:00 - 20:30
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit (klik hier voor de adresgegevens)
S. (Sandra) Guci-van der Heyden
S. (Sandra) Guci-van der Heyden
Het Indonesisch leerde ik op de Universiteit in Leiden en de Universitas Andalas in Padang, Sumatra. Tijdens en na mijn studie heb ik nog veel van de taal en cultuur geleerd door in Indonesië te werken, te reizen en onderzoek te doen. Nu reizen we regelmatig met ons gezin naar Indonesië om onze (schoon-)familie te bezoeken en te genieten van dit mooie land. Het Indonesisch spreek ik dagelijks. Ik geef nu ongeveer 20 jaar les aan verschillende niveaus en sinds kort ook aan kinderen bij het Nusantara Indah cultuurcentrum. Freelance werk ik voor een reisorganisatie en goede doelen stichting die zich richten op Indonesië.