Volksuniversiteit Utrecht

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: NT503

Cursus Italiaans Intensief niveau, [A0 - 2/3 A1]

Cursus Italiaans Intensief niveau,   [A0 - 2/3 A1]
Cursuscode: NT503

In deze intensieve cursus van 12 lessen wordt naar niveau A1 van het Europees referentiekader toegewerkt. Dit niveau is voor hen die geen kennis van het Italiaans hebben. In het eerste en tweede niveau leert u zich in de eerste plaats verstaanbaar te maken in situaties die dagelijks voorkomen. Deze cursus is drie uur per les. Het tempo van deze cursus ligt daardoor hoog. Huiswerk: ca. 3 à 4 uur per week.

Cursus Italiaans voor beginners

Je spreekt nog geen Italiaans, of hebt een heel klein beetje Italiaans opgepikt. Je wilt de Italiaanse taal leren en in elk geval op een basaal niveau kunnen communiceren met de Italianen. De cursussen Italiaans zijn niet op een schoolse manier. Op de Volksuniversiteit Utrecht leer je het Italiaans door op een heel praktische manier met de taal bezig te zijn. Een taalcursus Italiaans dus waarin je jouw vaardigheid in het Italiaans al snel verder ziet groeien.

De lessen kunnen worden ondersteund door 'blended learning'. Je kunt thuis inloggen en gebruik maken van allerhande lesstof, interessante filmpjes over de Italiaanse cultuur, tot zelfevaluatie toetsen toe.   

Donderdag 17 september 2020
12 lessen van 3 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 325,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Dhr. Dott. M.L. (Luca) Avanzi
Boeken: Con Piacere 1 tekstboek, Con Piacere 1 werkboek (klik hier voor meer informatie)
19:00 - 22:00
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit, (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
Dott. M.L. (Luca) Avanzi
Dott. M.L. (Luca) Avanzi