Cursuscode: NT513

Cursus Italiaans niveau, [1/2 B1 - 3/4 B1]

Cursuscode: NT513

In deze cursus Italiaans wordt naar niveau 3/4 B1 van het Europees referentiekader toegewerkt.

Huiswerk: ca. 2 uur per week.

Cursus Italiaans voor gevorderden

Je hebt al ca. drie jaar Italiaans gestudeerd. Je wilt je kennis van de Italiaanse taal verder verbeteren en leren hoe je op een vlotte manier kan communiceren met de Italianen. De cursussen Italiaans zijn niet op een schoolse manier. Op de Volksuniversiteit Utrecht leer je het Italiaans door op een heel praktische manier met de taal bezig te zijn. Een taalcursus Italiaans dus waarin je jouw vaardigheid in het Italiaans al snel verder ziet groeien.

De lessen kunnen worden ondersteund door 'blended learning'. Je kunt thuis inloggen en gebruik maken van allerhande lesstof, interessante filmpjes over de Italiaanse cultuur.

Con Piagere les 5-7

Maandag 14 september 2020
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:45 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. T. (Tiziana) Bardini