Cursuscode: VT706

Cursus Italiaans niveau, [1/3 A1 - 2/3 A1}

Cursuscode: VT706

Deze cursus is in september begonnen en loopt door tot april.

Je hebt al een beetje Italiaans opgepikt. Je wilt de Italiaanse taal leren en in elk geval op een basaal niveau kunnen communiceren met de Italianen. In deze cursus Italiaans wordt naar niveau A1 van het Europees referentiekader toegewerkt.Dit niveau is voor hen die geen kennis van het Italiaans hebben. In het eerste en tweede niveau leert u zich in de eerste plaats verstaanbaar te maken in situaties die dagelijks voorkomen.

Huiswerk: ca. 2 uur per week.

Cursus Italiaans voor beginners

Je hebt al een beetje Italiaans opgepikt. Je wilt de Italiaanse taal leren en in elk geval op een basaal niveau kunnen communiceren met de Italianen. De cursussen Italiaans zijn niet op een schoolse manier. Op de Volksuniversiteit Utrecht leer je het Italiaans door op een heel praktische manier met de taal bezig te zijn. Een taalcursus Italiaans dus waarin je jouw vaardigheid in het Italiaans al snel verder ziet groeien.

De lessen kunnen worden ondersteund door 'blended learning'. Je kunt thuis inloggen en gebruik maken van allerhande lesstof, interessante filmpjes over de Italiaanse cultuur, tot zelfevaluatie toetsen toe.

Maandag 28 januari 2019
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. T. (Tiziana) Bardini
Boeken: Con Piacere 1 tekstboek, Con Piacere 1 werkboek (klik hier voor meer informatie)