Cursuscode: T689

Cursus Italiaans niveau, [1/3 A2 - 2/3 A2]

Cursus Italiaans niveau, [1/3  A2 - 2/3  A2]
Cursuscode: T689

Deze cursus start op niveau 1/3 A2 en werkt toe naar niveau 2/3 A2 van het Europees Referentiekader.Op dit niveau leert u zich in de eerste plaats steeds beter verstaanbaar te maken in situaties die dagelijks voorkomen.

Cursus Italiaans voor beginners (Plus)

Je hebt al een jaar Italiaans bij de Volksuniversiteit Utrecht achter de rug, of hebt voldoende Italiaans geleerd om de lessen op dit niveau te kunnen volgen. Je wilt je kennis van de Italiaanse taal verbeteren en leren hoe je in elk geval op een eenvoudig niveau kan communiceren met de Italianen. De cursussen Italiaans zijn niet op een schoolse manier.

Op de Volksuniversiteit Utrecht leer je het Italiaans door op een heel praktische manier met de taal bezig te zijn. Een taalcursus Italiaans dus waarin je jouw vaardigheid in het Italiaans al snel verder ziet groeien.

De lessen kunnen worden ondersteund door 'blended learning'. Je kunt thuis inloggen en gebruik maken van allerhande lesstof, interessante filmpjes over de Italiaanse cultuur, tot zelfevaluatie toetsen toe.

Maandag 23 september 2019
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 13:15 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Dhr. Dott. M.L. (Luca) Avanzi
Boeken: Con Piacere 2 tekstboek, Con Piacere 2 werkboek (klik hier voor meer informatie)