Cursuscode: VT687

Cursus Italiaans niveau, [2/3 A1 - A1]

Cursus Italiaans niveau, [2/3 A1 -  A1]
Cursuscode: VT687

In deze cursus wordt niveau A1 van het Europees referentiekader afgerond. Op dit niveau leert u zich in de eerste plaats verstaanbaar te maken in situaties die dagelijks voorkomen.

We behandelen de lessen 7 t/m 9 van Con Piacere 1

Cursus Italiaans voor beginners (Plus)

Je hebt al een jaar Italiaans bij de Volksuniversiteit Utrecht achter de rug, of hebt voldoende Italiaans geleerd om de lessen op dit niveau te kunnen volgen. Je wilt je kennis van de Italiaanse taal verbeteren en leren hoe je in elk geval op een eenvoudig niveau kan communiceren met de Italianen.

Op de Volksuniversiteit Utrecht leer je het Italiaans door op een heel praktische manier met de taal bezig te zijn. Een taalcursus Italiaans dus waarin je jouw vaardigheid in het Italiaans al snel verder ziet groeien.

De lessen kunnen worden ondersteund door 'blended learning'. Je kunt thuis inloggen en gebruik maken van allerhande lesstof, interessante filmpjes over de Italiaanse cultuur, tot zelfevaluatie toetsen toe.

Woensdag 15 januari 2020
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:45 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. T. (Tiziana) Bardini
Boeken: Con Piacere 1 werkboek, Con Piacere 1 tekstboek (klik hier voor meer informatie)