Cursuscode: T691

Cursus Italiaans niveau, [A2 - 1/3 B1]

Cursuscode: T691

In deze  intensieve cursus wordt niveau A2 afgerond en begint U met de niveau B1 van het Europees Referentie Kader. Uit Con Piacere 3  zullen de hoofdstukken 1 t/m 5  behandeld worden in 12 lessen. U moet in de rekening houden dat de tempo  hoger  is en dat U ongeveer 3 uur per week aan de huiswerken zou moeten besteden.

Cursus Italiaans voor gevorderden

Je hebt al drie jaar Italiaans gestudeerd op de Volksuniversiteit Utrecht. Je wilt je kennis van de Italiaanse taal nog verder verbeteren en leren hoe je op een vlotte manier kan communiceren met de Italianen. De cursussen Italiaans zijn niet op een schoolse manier. Op de Volksuniversiteit Utrecht leer je het Italiaans door op een heel praktische manier met de taal bezig te zijn. Een taalcursus Italiaans dus waarin je jouw vaardigheid in het Italiaans al snel verder ziet groeien.

De lessen kunnen worden ondersteund door 'blended learning'. Je kunt thuis inloggen en gebruik maken van allerhande lesstof, interessante filmpjes over de Italiaanse cultuur, tot zelfevaluatie toetsen toe.

Maandag 23 september 2019
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:45 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. T. (Tiziana) Bardini
Boeken: Con Piacere 2 werkboek, Con Piacere 2 tekstboek (klik hier voor meer informatie)