Cursuscode: VT694

Cursus Italiaans niveau [B2 - 1/3 C1]

Cursuscode: VT694

In deze cursus is niveau B2 van het Europees referentiekader bereikt en begint u aan C1. U leert u gesprekken voeren van specifiekere aard. De leermethode bevat veel informatie over Italië en de Italiaanse leefwijze. Ook het lezen en schrijven van Italiaans oefent u in behoorlijke mate.

Cursus Italiaans gevorderden

Je hebt al ca. drie jaar Italiaans gestudeerd. Je wilt je kennis van de Italiaanse taal verder verbeteren en leren hoe je op een vlotte manier kan communiceren met de Italianen. De cursussen Italiaans zijn niet op een schoolse manier. Op de Volksuniversiteit Utrecht leer je het Italiaans door op een heel praktische manier met de taal bezig te zijn. Een taalcursus Italiaans dus waarin je jouw vaardigheid in het Italiaans al snel verder ziet groeien.

De lessen kunnen worden ondersteund door 'blended learning'. Je kunt thuis inloggen en gebruik maken van allerhande lesstof, interessante filmpjes over de Italiaanse cultuur, tot zelfevaluatie toetsen toe.

Maandag 20 januari 2020
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 15:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Dhr. Dott. M.L. (Luca) Avanzi
Boek: Nuovo Contatto C1 (klik hier voor meer informatie)