Cursuscode: 22NT500

Italiaans 1 (deel 1), [A0 - ⅓A1]

Cursuscode: 22NT500

In deze cursus Italiaans wordt ⅓ van niveau A1 van het Europees referentiekader behandeld.
Dit niveau is voor hen die geen kennis van het Italiaans hebben. In het eerste en tweede niveau leer je in de eerste plaats verstaanbaar te maken in situaties die dagelijks voorkomen.
Huiswerk: ca. 1 uur per week.

We behandelen tijdens deze lessen de eerste vier hoofdstukken van Nuovo Allegro

Je spreekt nog geen Italiaans, of hebt een heel klein beetje Italiaans opgepikt. Je wilt de Italiaanse taal leren en in elk geval op een basaal niveau kunnen communiceren met de Italianen. De cursussen Italiaans zijn niet op een schoolse manier. Op de Volksuniversiteit Utrecht leer je het Italiaans door op een heel praktische manier met de taal bezig te zijn. Een taalcursus Italiaans dus waarin je jouw vaardigheid in het Italiaans al snel verder ziet groeien.

De lessen kunnen worden ondersteund door 'blended learning'. Je kunt thuis inloggen en gebruik maken van allerhande lesstof, interessante filmpjes over de Italiaanse cultuur, tot zelfevaluatie toetsen toe.

Maandag 19 september 2022
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 15:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Dhr. Dott. M.L. (Luca) Avanzi
Boeken: Nuovo Allegro tekstboek, Nuovo Allegro werkboek (klik hier voor meer informatie)