Cursuscode: VT506

Italiaans niveau 2 (deel 2), [A1 - ⅓A2]

Cursuscode: VT506

In deze cursus wordt naar niveau A2 van het Europees referentiekader toegewerkt. Op dit niveau leert u zich steeds verstaanbaar te maken in situaties die dagelijks voorkomen. Je hebt al niveau A1 Italiaans bij de Volksuniversiteit Utrecht achter de rug, of hebt voldoende Italiaans geleerd om de lessen op dit niveau te kunnen volgen. Je wilt je kennis van de Italiaanse taal verbeteren en steeds makkelijker met de Italianen communiceren. Op de Volksuniversiteit Utrecht leer je het Italiaans door op een heel praktische manier met de taal bezig te zijn. Een taalcursus Italiaans dus waarin je jouw vaardigheid in het Italiaans al snel verder ziet groeien.

We behandelen de lessen 1 t/m 3 van Con Piacere 2.

Maandag 24 januari 2022
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 13:15 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Dhr. Dott. M.L. (Luca) Avanzi
Boeken: Con Piacere 2 tekstboek, Con Piacere 2 werkboek (klik hier voor meer informatie)