Cursuscode: VT508

Italiaans niveau 4 (deel 1), [A2 - ¼B1]

Cursuscode: VT508

In deze  intensieve cursus wordt niveau A2 afgerond en begint U met de niveau B1 van het Europees Referentie Kader. Uit Con Piacere 3  zullen de hoofdstukken 1 en 2 behandeld worden in 12 lessen. U moet rekening houden dat het tempo hoger is en dat U ongeveer 3 uur per week aan de huiswerken zou moeten besteden.

We behandelen lessen 1 en 2 van Con Piacere 3.

Cursus Italiaans voor gevorderden

Je hebt al drie jaar Italiaans gestudeerd op de Volksuniversiteit Utrecht. Je wilt je kennis van de Italiaanse taal nog verder verbeteren en leren hoe je op een vlotte manier kan communiceren met de Italianen. De cursussen Italiaans zijn niet op een schoolse manier. Op de Volksuniversiteit Utrecht leer je het Italiaans door op een heel praktische manier met de taal bezig te zijn. Een taalcursus Italiaans dus waarin je jouw vaardigheid in het Italiaans al snel verder ziet groeien.

De lessen kunnen worden ondersteund door 'blended learning'. Je kunt thuis inloggen en gebruik maken van allerhande lesstof, interessante filmpjes over de Italiaanse cultuur, tot zelfevaluatie toetsen toe.

Maandag 24 januari 2022
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. T. (Tiziana) Bardini
Boeken: Con Piacere 3, Tekstboek, Con Piacere 3, werkboek (klik hier voor meer informatie)