Cursuscode: AB182

Uitfeest; Proefles Italiaans voor beginners [A0]

Cursuscode: AB182

Is een cursus Italiaans aan de Volksuniversiteit iets voor jou? In deze les kun je alvast ‘proeven’.  We beginnen natuurlijk bij het begin: Italiaans praten, luisteren, lezen en schrijven met de Italiaanse  cultuur  meestal als onderwerp. Dan zie je het beste hoe zo’n les verloopt. Maar er is ook ruimte voor vragen, zodat je een goed beeld krijgt van de cursus in zijn totaliteit. Wat komt er allemaal aan bod? Hoe ziet het cursusmateriaal eruit? Wat doe je tijdens de les en wat doe je thuis? Hoeveel tijd moet ik investeren?

Als je inschrijft voor een proefles voor het uitfeest kom je onderstaande stap 2 (zie onder) voor het betalen tegen.  Kies voor 'eenmalige incasso' (het bedrag is toch € 0,0) en rond je inschrijving af. Dan krijg je een bevestiging van inschrijving.

STAP 2: BETAALGEGEVENS
BETAALOPTIES
Betaalmethode
 Eenmalige incasso in 2 termijnen