Cursuscode: 22NT584

Cursus Japans 3 [A1 - ½ A2]

Cursus Japans 3  [A1 - ½ A2]
Cursuscode: 22NT584

Dit niveau is een vervolg op Japans niveau 2. De studenten leren gelijktijdig alle vier vaardigheden, namelijk het spreken, het luisteren, het schrijven en het lezen. Aan de cultuur wordt aanzienlijke aandacht besteed. Het accent ligt op het spreken, zodat de studenten de noodzakelijke vaardigheden voor simpele dagelijkse conversatie in het Japans kunnen verwerven.  Deze spreekvaardigheid wordt aangevuld met de noodzakelijke grammaticale basis. Naarmate het niveau hoger wordt verschuift het accent steeds meer naar de spreek- en luistervaardigheid. Ook ga je het katakana-schrift oefenen.

De cursussen Japans zijn niet op een schoolse manier. Op de Volksuniversiteit Utrecht leer je Japans door op een heel praktische manier met de taal bezig te zijn. Een taalcursus dus waarin je jouw vaardigheid in het Japans al snel ziet groeien.
De lessen kunnen worden ondersteund door 'blended learning'. Je kunt thuis inloggen en gebruik maken van allerhande lesstof, interessante filmpjes over de Japanse cultuur, tot zelfevaluatie toetsen toe.

Materiaal: Via  de docent à € 10,00 (niet bij de cursusprijs inbegrepen).

Woensdag 21 september 2022
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:45 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Dhr. T. (Tadaaki) Narita
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit (klik hier voor de adresgegevens)