Cursuscode: 22NT589

Cursus Japans 7 [B1]

Cursuscode: 22NT589

Dit niveau is een vervolg op niveau 6. De studenten leren gelijktijdig alle vier vaardigheden, namelijk het spreken, het luisteren, het schrijven en het lezen. Aan de cultuur wordt aanzienlijke aandacht besteed. Het accent ligt op het spreken, zodat de studenten de noodzakelijke vaardigheden voor simpele dagelijkse conversatie in het Japans kunnen verwerven.  Deze spreekvaardigheid wordt aangevuld met de noodzakelijke grammaticale basis. Ook gaan de studenten door met het leren van het kanji schrift. Naarmate het niveau hoger wordt verschuift het accent steeds meer naar de spreek- en luistervaardigheid.

Op het programma staat hoofdstuk 17 t/m 20 van lesboek Genki 2: An Integrated Course in Elementary Japanese [third edition].

Donderdag 22 september 2022
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:45 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Dhr. T. (Tadaaki) Narita
Boek: Genki: An Integrated Course in Elementary Japanese, Deel II (klik hier voor meer informatie)