Cursuscode: T730

Cursus Japans Conversatie [B1 - ½ B2]

Cursus Japans Conversatie  [B1 - ½ B2]
Cursuscode: T730

Deze cursus maakt gebruik van het boek Genki II: An Integrated Course in Elementary Japanese. We beginnen halverwege hoofdstuk 17 en eindigen ongeveer bij hoofdstuk 22. Verwacht wordt dat u hiragana en katakana beheerst. Tijdens de cursus zult u in totaal ongeveer 75 nieuwe kanji leren.

Cursus Japans Conversatie

Je kennis van de Japanse taal is al op een goed niveau, maar je wilt het Japans nog beter leren beheersen. Dat leer je in deze cursus door zo veel mogelijk op een praktische manier met de taal bezig te zijn. Een taalcursus dus waarin je het Japans met meer zelfvertrouwen leert spreken en verstaan door vooral veel te oefenen.

De lessen kunnen worden ondersteund door 'blended learning'. Je kunt thuis inloggen en gebruik maken van allerhande lesstof, interessante filmpjes over de Japanse cultuur, tot zelfevaluatie toetsen toe.

Vrijdag 28 september 2018
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Dhr. M. (Maarten) Liebregts
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit, (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving nog open >
M. (Maarten) Liebregts
Maarten Liebregts (1984) heeft in totaal vijf jaar Japans op universitair niveau gestudeerd, waarvan 1 jaar aan de universiteit van Nagasaki, Japan. Tijdens drie maanden stage in Tokio deed hij ervaring op met vertaalwerk. Dankzij zijn aanleg voor talen behaalde hij met uitstekende cijfers voor taalvakken in 2009 zijn bachelordiploma voor de studie Talen en Culturen van Japan in Leiden. Na zijn afstuderen is Maarten begonnen met het geven van groepslessen op verschillende niveaus. Daarnaast vertaalt hij regelmatig teksten en tv-beelden van het Japans naar Nederlands of Engels.