Cursuscode: NT550

Cursus Japans Conversatie [B1 - ½ B2]

Cursus Japans Conversatie  [B1 - ½ B2]
Cursuscode: NT550

Dit niveau is voor studenten die al een goede basis van het Japans hebben. Om toegelaten te worden, moeten deelnemer al ongeveer 500 kanji kennen en voldoen aan een van onderstaande voorwaarden:

- JLPT niveau 4 behaald
- Genki I en II afgerond
- Minna no Nihongo 1 en 2 afgerond

Op het programma staan hoofdstuk 8 t/m 11 van het boek An Integrated Approach To Intermediate Japanese [Revised Edition].

Gedurende de cursus leer je veel nieuwe woorden en kanji. Tijdens de les spreken we voornamelijk Japans. De grammaticale uitleg blijft in het Nederlands.

De lessen kunnen worden ondersteund door 'blended learning'. Je kunt thuis inloggen en gebruik maken van allerhande lesstof, interessante filmpjes over de Japanse cultuur, tot zelfevaluatie toetsen toe.

Vrijdag 18 september 2020
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Dhr. Dhr. M. (Maarten) Liebregts
Boek: An Integrated Approach To Intermediate Japanese [Revised Edition] (klik hier voor meer informatie)
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit, (klik hier voor de adresgegevens)
Dhr.  M. (Maarten) Liebregts
Dhr. M. (Maarten) Liebregts
Maarten Liebregts (1984) heeft in totaal vijf jaar Japans op universitair niveau gestudeerd, waarvan 1 jaar aan de universiteit van Nagasaki, Japan. Tijdens drie maanden stage in Tokio deed hij ervaring op met vertaalwerk. Dankzij zijn aanleg voor talen behaalde hij met uitstekende cijfers voor taalvakken in 2009 zijn bachelordiploma voor de studie Talen en Culturen van Japan in Leiden. Na zijn afstuderen is Maarten begonnen met het geven van groepslessen op verschillende niveaus. Daarnaast vertaalt hij regelmatig teksten en tv-beelden van het Japans naar Nederlands of Engels.