Volksuniversiteit Utrecht

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 23VT582

Japans 2 [½ A1 - A1]

Japans 2  [½ A1 - A1]
Cursuscode: 23VT582

Dit niveau is een vervolg op niveau 1. De studenten leren gelijktijdig alle vier vaardigheden, namelijk het spreken, het luisteren, het schrijven en het lezen. Aan de cultuur wordt aanzienlijke aandacht besteed. Het accent ligt op het spreken, zodat de studenten de noodzakelijke vaardigheden voor simpele dagelijkse conversatie in het Japans kunnen verwerven.  Deze spreekvaardigheid wordt aangevuld met de noodzakelijke grammaticale basis. In het begin wordt de instructie in het Nederlands gegeven, maar in toenemende mate wordt Japans gebruikt wanneer de studenten wat meer aan de taal gewend zijn.
Materiaal: Via de docent à € 25,00 (niet bij de cursusprijs inbegrepen). Te gebruiken voor Japans 1 t/m 3.

 

Cursus Japans voor beginners met enige voorkennis
Je hebt Japans niveau 1 afgerond, of hebt de nodige voorkennis om deel te nemen aan Japans niveau 2. Je wilt de Japanse taal op een leuke en vlotte manier leren en in elk geval op een basaal niveau kunnen communiceren met Japanners. Je leert tijdens deze cursus bijvoeglijke naamwoorden, voorzetsels, uitnodigen, data en nog veel meer. Ook ga je het hiragana-schrift leren lezen.
De cursussen Japans zijn niet op een schoolse manier. Op de Volksuniversiteit Utrecht leer je Japans door op een heel praktische manier met de taal bezig te zijn. Een taalcursus dus waarin je jouw vaardigheid in het Japans al snel ziet groeien.
De lessen kunnen worden ondersteund door 'blended learning'. Je kunt thuis inloggen en gebruik maken van allerhande lesstof, interessante filmpjes over de Japanse cultuur, tot zelfevaluatie toetsen toe.

Woensdag 25 januari 2023
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 205,00
Dhr. T. (Tadaaki) Narita
Boek: Syllabus Japans 1 t/m 3 (klik hier voor meer informatie)
19:00 - 20:30
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit (klik hier voor de adresgegevens)
T. (Tadaaki) Narita
T. (Tadaaki) Narita