Volksuniversiteit Utrecht

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: AB190

Uitfeest Proefles Japans

Uitfeest Proefles Japans
Cursuscode: AB190

Een korte Japanse taalles waarin je kennis maakt met de kenmerken van de taal. Japans kent verschillende schriften. Aan de hand van het uitgeprinte alfabet een oefening kunnen deelnemers een aantal woorden  proberen te lezen en herkennen. Bijvoorbeeld:  konnichi wa, arigatou, suzuki, honda.
Het Japans kent ook veel leenwoorden (denk aan de jarenlange aanwezigheid van Nederlanders op het eilandje Deshima) zoals teeburu (tafel) naifu (knife - mes) etc.).

Als je inschrijft voor een proefles voor het uitfeest kom je onderstaande stap 2 (zie onder) voor het betalen tegen.  Kies voor 'eenmalige incasso' (het bedrag is toch € 0,0) en rond je inschrijving af. Dan krijg je een bevestiging van inschrijving.


STAP 2: BETAALGEGEVENS
BETAALOPTIES
Betaalmethode
 Eenmalige incasso in 2 termijnen
 Eenmalige incasso totaalbedrag
 iDealZaterdag 14 september 2019
1 les van 1 uur aanvangstijd 11:00
Prijs: € 0,00
Dhr. Dhr. M. (Maarten) Liebregts
11:00 - 12:00
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit, (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving geopend >
Dhr.  M. (Maarten) Liebregts
Dhr. M. (Maarten) Liebregts
Maarten Liebregts (1984) heeft in totaal vijf jaar Japans op universitair niveau gestudeerd, waarvan 1 jaar aan de universiteit van Nagasaki, Japan. Tijdens drie maanden stage in Tokio deed hij ervaring op met vertaalwerk. Dankzij zijn aanleg voor talen behaalde hij met uitstekende cijfers voor taalvakken in 2009 zijn bachelordiploma voor de studie Talen en Culturen van Japan in Leiden. Na zijn afstuderen is Maarten begonnen met het geven van groepslessen op verschillende niveaus. Daarnaast vertaalt hij regelmatig teksten en tv-beelden van het Japans naar Nederlands of Engels.