Cursuscode: T741

Cursus Nederlands Module 1 [A0 tot A1], 1x per week

Cursuscode: T741

Only if you meet both conditions you are eligible for the discounted price. Volksuniversiteit Utrecht has the "Keurmerk Blik op Werk” so that you can finance your course with a loan from DUO https://www.duo.nl This loan will be waived if you succeed for your “Civic Integration Exam” (inburgeringsexamen) within three years.

The course is for beginners. Subscription is only possible after consultation with a teacher. The course starts at level A0 and reaches level A1 of the Common European Framework of Reference.
The Course
* Classroom teaching with online support. max. 15 students.
* See requirements for the subsidised price in the preface.
Homework:  3 hrs. per week.

De cursus is voor beginners.  Je kunt je inschrijven na contact met een docent. De cursus begint op niveau A0 en gaat naar niveau A1 van het Europees referentiekader.
De cursus
* Klassikaal onderwijs met online support. Max. 15 deelnemers.
* Zie voorwaarden voor de gesubsidieerde prijs bij de inleiding.
Huiswerk: 3 uur per week.

Dinsdag 24 september 2019
16 lessen van 3 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 575,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. drs. Drs. M. (Marian) Kardos
Boeken: Contact! - Tekstboek incl. woordenlijst, Contact! - Werkboek + audiomateriaal (klik hier voor meer informatie)
Locatie: Stedelijk Gymnasium (klik hier voor de adres gegevens)
drs. Drs. M. (Marian) Kardos
Ik ben geboren in Hongarije. Na mijn gymnasiumopleiding studeerde ik aan de Rijksuniversiteit Utrecht en aan de Universiteit van Voronezj in de voormalige Sovjet-Unie. Ik ben Slaviste en beëdigd vertaalster en tolk en in die functie ben ik ook voor ministers opgetreden. Ik vind het heel leuk bij de Volksuniversiteit les te geven omdat de cursisten gemotiveerd en enthousiast zijn. Ik ben vrij in de onderwijssituatie. De mooie omgeving, inspirerende collegae en collegialiteit zorgen voor een prettige (werk)sfeer op de Volksuniversiteit.