Cursuscode: T743

Cursus Nederlands Module 1 [A0 tot A1], 2x per week di en vr.

Cursuscode: T743

This is an intensive course with two lessons per week meant for beginners. It starts with level A0 and  completes level A1 of the Common European Framework of Reference. Subscription is only possible after consultation with a teacher.
The course
* Classroom teaching with online support. max. 15 students.
* See requirements for the subsidised price in the preface.
Homework:  6 hrs. per week.

Dit is een intensieve beginnerscursus met twee lessen per week. De cursus begint op niveau A0 en gaat naar niveau A1 van het Europees referentiekader.
Je kunt je inschrijven na contact met een docent.
De cursus
* Klassikaal onderwijs met online support. Max. 15 deelnemers.
* Zie voorwaarden voor de gesubsidieerde prijs bij de inleiding.

Dinsdag 17 september 2019
16 lessen van 3 uur , meerdere bijeenkomsten per week aanvangstijd 9:15 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 575,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. C.M.E. (Carin) Fijnaut
Boeken: Contact! - Tekstboek incl. woordenlijst, Contact! - Werkboek + audiomateriaal (klik hier voor meer informatie)
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit, (klik hier voor de adresgegevens)
Aanmelden wachtlijst >
C.M.E. (Carin) Fijnaut
Na de Pedagogische Academie heb ik MO A Frans gedaan. Ik heb een tijd lesgegeven en ben toen naar het Conservatorium gegaan om Zang te studeren. Later ben ik als docent Nederlands voor Anderstaligen gaan werken bij het ROC Midden Nederland en bij diverse taleninstituten. Sinds 2003 geef ik les aan de Utrechtse Volksuniversiteit en geef nu naast Nederlands ook Frans. Ik werk er met veel plezier; het is een ontmoetingsplek voor mensen met heel verschillende achtergronden, jong en oud door elkaar. En dat alles op een prachtige plek in de stad!