Cursuscode: NT722

Cursus Nederlands Module 2 [A1 tot A2], 1x per week

Cursuscode: NT722

Je kunt deze cursus doen als je een beetje Nederlands spreekt. De cursus begint op niveau A1 en gaat naar  niveau A2 van het Europees referentiekader.
Je kunt je inschrijven als je contact hebt gehad met een docent.
De cursus
* Klassikaal onderwijs met online support. Max. 15 deelnemers.
* Zie voorwaarden voor de gesubsidieerde prijs bij de inleiding.
Huiswerk: 3 uur per week.

This course is for those who speak some  Dutch. The course starts at level A1, and completes level A2 of the Common European Framework of Reference.
Subscription is only possible after consultation with a teacher.
The course
* Classroom teaching with online support. Max. 15 students.
* See requirements for the subsidised price in the preface.
Homework: 3 hours per week.

Woensdag 16 september 2020
16 lessen van 3 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 575,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Dhr. drs. W.C. (Wimco) in 't Veld
Boeken: Contact! nieuw 2 tekstboek + online mp3's , Contact! nieuw 2 werkboek + online-mp3's, Contact! - nieuw 2 tekstboek + cursistenlicentie, Tekstboek Contact 2 (klik hier voor meer informatie)
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit, (klik hier voor de adresgegevens)
drs. W.C. (Wimco) in 't Veld
Al mijn hele leven houd ik van taal. Zolang ik me kan herinneren ben ik een fanatiek lezer. Dat ik op mijn achttiende een universitaire studie Nederlands ging volgen, was een logische stap. Na mijn studie heb ik gewerkt als journalist en later als redacteur en tekstschrijver. Sinds enkele jaren geef ik ook les als NT2-docent. Het geeft mij veel plezier en voldoening anderstaligen te helpen zich het Nederlands eigen te maken. Ik ben 55 jaar oud en woon op de Utrechtse Heuvelrug.