Cursuscode: T751

Cursus Nederlands Module 2, [A1 tot A2], 2x per week di. en vr.

Cursus Nederlands Module 2,  [A1 tot A2], 2x per week di. en vr.
Cursuscode: T751

Dit is een intensieve cursus met twee lessen per week.
Je kunt deze  cursus doen als je een beetje Nederlands spreekt. De cursus begint op niveau A1 en gaat naar niveau A2 van het Europees Referentiekader. Je kunt je inschrijven als je contact hebt gehad met een docent.
De cursus
* Klassikaal onderwijs met online support. Max. 15 deelnemers.
* Zie voorwaarden voor de gesubsidieerde prijs bij de inleiding.
* Huiswerk: 6 uur per week.

This intensive course (twice a week) is for those with some knowledge of Dutch. The course starts at level A1 and completes level A2  of the Common European Framework of Reference. Subscription is only possible after consultation with a teacher.
The course
* Classroom teaching with online support. Max. 15 students
* See requirements for the subsidised price in the preface.
* Homework: 6 hours per week.

Dinsdag 17 september 2019
16 lessen van 3 uur , meerdere bijeenkomsten per week aanvangstijd 13:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 575,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Dhr. drs. W.C. (Wimco) in 't Veld
Boeken: Contact! 1 Tekstboek inclusief woordenlijst en audiomateriaal, Contact! 1 Werkboek + audiomateriaal (klik hier voor meer informatie)
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit, (klik hier voor de adres gegevens)
drs. W.C. (Wimco) in 't Veld
Al mijn hele leven houd ik van taal. Zolang ik me kan herinneren ben ik een fanatiek lezer. Dat ik op mijn achttiende een universitaire studie Nederlands ging volgen, was een logische stap. Na mijn studie heb ik gewerkt als journalist en later als redacteur en tekstschrijver. Sinds enkele jaren geef ik ook les als NT2-docent. Het geeft mij veel plezier en voldoening anderstaligen te helpen zich het Nederlands eigen te maken. Ik ben 55 jaar oud en woon op de Utrechtse Heuvelrug.