Cursuscode: VT729

Cursus Nederlands Module 3, [A2 tot ½ B1], 2x per week, di. en vrij.

Cursuscode: VT729

Dit is een intensieve cursus met twee lessen per week. Je kunt deze cursus doen als je het beginnersniveau A2 afgerond hebt. Je kunt jezelf voorstellen, boodschappen doen, en communiceren over het alledaagse leven. Je gebruikt complete zinnen en ook de verleden tijd. De cursus begint op niveau A2 en werkt  naar halverwege niveau B1 van het Europees referentiekader. Je kunt je inschrijven als je contact hebt gehad met een docent.
In deze cursus is er ook aandacht voor enkele onderdelen uit Kennis van de Nederlandse Maatschappij (KNM) en Oriëntatie op de Nederlandse Arbeidsmarkt (ONA) van het inburgeringsexamen.

De cursus
* Klassikaal onderwijs met online support. Max. 15 deelnemers.
* Zie voorwaarden voor de gesubsidieerde prijs bij de inleiding.
Huiswerk: 6 uur per week.

This intensive course (twice a week) starts at level A2 and you will reach level halfway B1 of the Common European Framework of Reference. Enrollment is only possible after consultation with a teacher.
The course
* Classroom teaching with online support. Max. 15 students.
* See requirements for the subsidised price in the preface.
Homework: 6 hours per week.

Dinsdag 3 maart 2020
16 lessen van 3 uur , meerdere bijeenkomsten per week aanvangstijd 9:15 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. C.M.E. (Carin) Fijnaut
Boek: Nederlands in actie (klik hier voor meer informatie)
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit, (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
C.M.E. (Carin) Fijnaut
Na de Pedagogische Academie heb ik MO A Frans gedaan. Ik heb een tijd lesgegeven en ben toen naar het Conservatorium gegaan om Zang te studeren. Later ben ik als docent Nederlands voor Anderstaligen gaan werken bij het ROC Midden Nederland en bij diverse taleninstituten. Sinds 2003 geef ik les aan de Utrechtse Volksuniversiteit en geef nu naast Nederlands ook Frans. Ik werk er met veel plezier; het is een ontmoetingsplek voor mensen met heel verschillende achtergronden, jong en oud door elkaar. En dat alles op een prachtige plek in de stad!