Cursuscode: NT751

Cursus Nederlands Module 5, [B1 tot ½ B2], 2x per week, di. en vr.

Cursuscode: NT751

Je kunt beginnen aan deze intensieve cursus van twee keer per week als je al veel kunt zeggen en begrijpen in het Nederlands. Op dit niveau worden de thema’s steeds complexer en abstracter: in plaats van over vakantie en winkelen, spreken we nu over integratie, reclame en zonnepanelen. Je leert ook meer gedetailleerde beschrijvingen te geven en we werken aan een goede tekstopbouw.
Je kunt je inschrijven als je contact hebt gehad met een docent.
De cursus heeft startniveau B1 (www.erk.nl) en gaat tot halverwege  B2.
De cursus
* Klassikaal onderwijs met online support. Max. 15 deelnemers.
* Zie voorwaarden voor de gesubsidieerde prijs bij de inleiding.
Huiswerk: ca. 8 uur per week.

Dinsdag 15 september 2020
16 lessen van 3 uur , meerdere bijeenkomsten per week aanvangstijd 13:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 575,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Dhr. drs. W.C. (Wimco) in 't Veld
Boek: Nederlands op Niveau (2e druk) (klik hier voor meer informatie)
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit, (klik hier voor de adresgegevens)
drs. W.C. (Wimco) in 't Veld
Al mijn hele leven houd ik van taal. Zolang ik me kan herinneren ben ik een fanatiek lezer. Dat ik op mijn achttiende een universitaire studie Nederlands ging volgen, was een logische stap. Na mijn studie heb ik gewerkt als journalist en later als redacteur en tekstschrijver. Sinds enkele jaren geef ik ook les als NT2-docent. Het geeft mij veel plezier en voldoening anderstaligen te helpen zich het Nederlands eigen te maken. Ik ben 55 jaar oud en woon op de Utrechtse Heuvelrug.